Velkommen til oss!

Image er butikken vi vil du skal besøke- og oppleve den samme kjærligheten til klærne som vi gjør! Vi ønsker at du skal merke den enorme lidenskapen vi har, og at dette smitter over på deg. Vi lever og ånder for alt; kundene, de nydelige stoffene, de fineste kjolene, tøffeste skjortene og det å sette sammen de råeste antrekkene.

Image ble startet av en klesglad, og for øvrig livsglad Ivar Langenes, da han bare var 19 år gammel – som nå i senere tid også har startet merket Urban Pioneers, som selges på butikker rundt i hele Skandinavia.

Vi elsker skandinavisk design, og butikken inneholder derfor mye Dansk, Norsk og Svensk design. Dette er alle håndplukkede merker av vår innkjøper Gorine. Hun reiser rundt på leting etter de perfekte merkene for butikken vår, slik at utvalget i butikken er bestående av varer vi digger, og som vi tenker våre fantastiske kunder også vil elske!

Image består nå av et team med jenter som elsker å være på jobb, og som elsker å gi deg den personlige servicen, uansett om det er i fysisk butikk, på sosiale medier eller via nettbutikken. Vi vil yte det lille ekstra hver dag, for hos en liten nisjebutikk som oss, er du helt spesiell. Vårt ønske er at du skal føle deg som hjemme hos oss, og ikke minst finne de plaggene som gjør at du stråler som mest! Hva gjør vi ellers her, hver eneste dag- om det ikke er for å gi dere en god følelse?

Vi vil gjerne ha deg med i Image familien vår!

Som nytt medlem får du:

FRI FRAKT
på ordre over 1500 kr

10% RABATT
på første bestilling

BURSDAGSKUPONG
på fødselsdagen din

Samle poeng på hvert kjøp, både i butikk og på nett, og få belønninger når du oppnår neste nivå. Som en del av familien vil du også være først ute med siste nytt, inspirasjon og styling tips, konkurranser og eksklusive tilbud kun for familien vår!

Meld deg inn her

Besøk oss!

Den fine butikken vår finner du i andre etasje på Sandens shoppingsenter, som ligger i Markensgate 10.

Åpningstider

Man-fre: 09:00 – 20:00
Lørdag: 10:00 – 18:00

Kontakt oss

Shop@imagekristiansand.no

+47 38071720

Åpningstider

Image AS
Markensgate 10
4611 Kristiansand

Org.nr. 985 935 564

Følg oss på Instagram!

Vi håper, sammen med vår livlige instagram og nettbutikk, at vi kan inspirere dere daglig og se dere komme tilbake, igjen og igjen.
Ingenting er bedre enn det!

@Imagekristiansand

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10157287543506022